پاستیل و خواص آن برای استخوان، مفاصل و سایر فواید

قیمت: 0 تومان
در خوشمزه بودن پاستیل شکی نیست. این هیجان انگیز خوشمزه در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد؛ اما مثل هر خوراکی دیگری باید خواص و مضرات آن را بررسی کرد تا بتوان با خیال راحت سراغش رفت.

در خوشمزه بودن پاستیل شکی نیست. این‌ هیجان انگیز خوشمزه در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد؛ اما مثل هر خوراکی دیگری باید خواص و مضرات آن را بررسی کرد تا بتوان با خیال راحت سراغش رفت. در این مقاله شما را با واقعیت‌هایی جالب درباره پاستیل و همچنین خوبی‌ها و مضراتش برای سلامت آشنا خواهیم کرد.

پاستیل از کجا آمد؟

سال 1922 مرد شیرینی سازی به نام «هانس رایگل» در بن آلمان ترکیب پاستیل را ابداع کرد و از آن موقع به بعد این خوراکی به صورت گسترده در دنیا مورد استفاده قرار گرفت. جالب است بدانید «هاریبو» که نام یکی از بزرگترین و بهترین تولید کننده‌های پاستیل دنیاست، نامش را از نام تجاری همین آقا گرفته است؛ Hans Riegel Bonn. (اگر دو حرف اول هر قسمت را کنار هم بگذارید به هاریبو می‌رسید.)

معروف‌ترین شکل پاستیل مدل خرسی آن و بعد نوشابه‌ای است. در کنار هاریبو برندهای دیگری مثل ببتو هم در سطح جهانی فعالیت می‌کنند. در کشور ما شیبا سال‌هاست که تولید کننده پاستیل حلال است. برای خرید پاستیل بسته به میزان مصرفتان می‌توانید سراغ خرید پاستیل در بسته بندی های معمولی یا سطلی بروید.

پاستیل برای استخوان‌ها خوب است؟

یکی از مسائلی که درباره پاستیل گفته می‌شود، خاصیت آن برای استخوان‌هاست. گفته می‌شود ژلاتین موجود در این خوراکی منبعی غنی از پروتئین است و به همین دلیل می‌تواند برای بدن مفید واقع شود. بعضی‌ها پا را فراتر هم می‌گذارند و پاستیل را ضد پوکی استخوان می‌ دانند.

سود شما تومان
Powered by TayaShop